Ochrana osobních údajů

Správce osobních údajů:

MORPH s.r.o., se sídlem Klatovská třída 1460/83, Jižní Předměstí, 301 00 Plzeň,  IČO: 10664548, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni pod spisovou značkou C 40463.

Kontaktní údaje správce:

Email: info@morph.cz

Podmínky a poučení

  • Prostřednictvím kontaktních, registračních a dalších webových formulářů budeme zpracovávat tyto osobní údaje: jméno, příjmení, telefonní číslo, email, název společnosti.
  • Tyto osobní údaje použijeme pouze pro účely zasílání obchodních sdělení (nabídek a newsletterů), k obchodní komunikaci. Osobní údaje budeme evidovat po dobu neurčitou.
  • Na svých webových stránkách budeme shromažďovat následující soubory cookies s níže uvedenými účely a maximální dobou zpracování:
TypNázevÚčelMaximální doba zpracování
Cookies třetích stranGoogle AnalyticsZískání statistických informací, opětovné cílení reklamy (retargeting)dle nastavení, resp. způsobu využití internetového prohlížeče
Cookies třetích stranGoogle Adsidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
Cookies třetích stranGoogle Marketing Platformidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů
Cookies třetích stranFacebookidentifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)180 dnů
Cookies třetích stranSeznamSklik identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting)540 dnů

Osobní údaje mohou případně zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  • Vaše data jsou v bezpečí, neboť pro jejich zpracování používáme aplikace renomovaných globálních společností. Data jsou uložena a zálohována převážně v cloudových úložištích globálních dodavatelů v regionu EU, případně dodavatelů, kteří splňují podmínky EU pro přenos dat mimo území EU. Uložená data jsou v cloudových úložištích zabezpečena šifrováním a v rámci naší společnosti jsou zavedena opatření pro ochranu osobních údajů.
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že dle stávající legislativy máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět. V případě souborů cookies je možné toto provést změnou nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze prohlížet a používat i v režimu, který neumožňuje sbírání souborů cookies, resp. údajů o chování návštěvníka webu. Běžné internetové prohlížeče umožňují nastavení práce se soubory cookies,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz vašich osobních údajů,
    • na přenositelnost osobních údajů,
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů se můžete obrátit na společnost MORPH s.r.o. na email info@morph.cz nebo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
  • Správce si vyhrazuje právo, jakkoliv a kdykoliv měnit a doplňovat tyto Podmínky a poučení o ochraně osobních dat v rámci platné legislativy. Aktuální stav bude vždy umístěn na těchto stránkách.